Kelas PHP ikut cara Kuang

Masalah sambung kerja orang

[ Admin ] [ 11-10-2011 ]
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sebelum aku start tulis panjang lebar, jawab dulu soalan aku ni... apa korang rasa bila diminta buatkan satu sistem besar? mesti korang jawab seronok kan... jawab soalan ni pulak... apa korang rasa bila diminta sambung sistem besar yang orang lain buat...? ... pergh...mencabar... kan? heheh...

Itu lah yang aku alami sekarang... untuk pengetahuan korang, sistem ni aku dah take over lebih kurang 8 bulan... tapi tak dibenarkan buat baru... kena sambung jugak kerja orang ni... last2 tengok ape jadi? dah lebih 5 bulan dilancarkan, tetap ada masalah... 1 paparan, 1 fail... gile a... aku bengang betul...

Sistem ni besar beb... dah jadi satu tatacara dah pon... semua wajib guna... so, secara tak langsung, aku ada dekat 5000 user menggunakan sistem ni..  tapi coding die, masyaAllah... aku cuma berdoa takde la hackers yang tergodek sistem seliaan aku ni...

Aku tetap juga buat sistem tu ikut version aku... tapi paham2 la kan, lama gile nak kena siapkan sebabnya version aku ni buat bila aku free je... kalau user tak call, owner tak call, tu je la masa yang boleh aku buat coding version baru...

hm... dah la... malas nak membebel lagi... bukannya ada orang nak baca pon... alih2 aku jugak yang baca balik... heheh

ape2 pon... selamat maju jaya

bye
 
<< Kembali
 
Senarai Web BNG
Empayar : Kuasa Pemerintahan Anda
Armada :: Revolusi Empayar
Binagara :: Sebenar-benar negara